Kontakt os

Få fat på os!

TLF:

(+45) 3030 3732

CVR:

40783350

Email

Kontakt@fabar.dk

Vores anmeldelser

Super service. Behagelig og professionel - alt kører som aftalt. Og så skaber det bare en rigtig god stemning, når baren er bemandet med en som har styr på at lave lækre drinks - hele aftenen.

Karin Alsø

Arbejdsmarkedets tillægspension

Fabar med god afvikling af +150 arrangementer - 2 dage i træk. Vi var rigtig glade for at have Fabar ved vores side, til at afvikle vores lounge-barer til fredagsbar og julefrokost to dage i træk. Servicen og effektiviteten var i høj klasse og de var super gode til at assistere med ekstra opgaver. Kan klart anbefales til afvikling af større arrangementer!

Lukas Beyer Christiansen

F&B Manager - F.C. Nordsjælland

Super kompetent og professionel bartender - lækre drinks og formidabel service - så er det ingen sag at invitere gæster ❤️

Gitte Albert

Senior Partner - Altrapharma Aps

Garanti for at der er styr på baren til din fest. FaBar er helt fabelagtig til at lave drinks. Professionel fra a-z. God til at hjælpe med forberedelse, nem at kommunikere og planlægge med inden festen og dygtig og sød bartender på selve aftenen! Giver mine bedste anbefalinger.

Rikke Prag

Arbejdsmarkedets tillægspension

Bedste bartender! FaBar stod for baren til vores firmajulefrokost, og det var stor succes. FaBar laver flotte og super velsmagende drinks, bartenderen var imødekommende og fleksibel i forhold til vores ønsker og alle var tilfredse med arrangementet. Vi vil helt sikkert bruge FaBar igen 🙂

Anne Wagner

Senior konsulent - Team Aktiv